ELVIS a injunghiat-o pe LOREDANA !
Doi tineri din municipiul reşedinţă de judeţ ce poartă numele a doi artişti bine-cunoscuţi, Elvis Presley şi Loredana Groza, au fost pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică, eroii unei poveşti de dragoste şi gelozie care s-a terminat cu lovituri de cuţit.

Potrivit IPJ Suceava, cei doi, un Elvis H. de 28 de ani şi Loredana N. de 22 de ani, au o relaţie de concubinaj de mai mult timp în urma căreia a rezultat şi un copil minor. Sâmbără seară cei doi, împreună cu alte persoane, s-au deplasat la terasa Cetate, din municipiul Suceava, unde băiatul a consumat mai multe băuturi alcoolice.

În jurul orelor 04:00, cei doi au plecat spre casă iar după ce au ajuns la domiciliu, pe fondul consumului de alcool şi a stării de gelozie, cei doi au avut o discuție în contradictoriu iar la un moment dat, Elvis a lovit-o cu un cuţit pe Loredana, provocându-i mai multe leziuni.

Victima a fost transportată de un echipaj al ambulanței la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale iar cercetările sunt continuate de poliţiştii chemaţi în ajutor de mama victimei sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, urmând să se dispună procedural.

loading...