Batut de un consatean mai tanar pentru un imprumut nerestituit la timp


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 44 de ani din comuna Vadu Moldovei, judeţul Suceava, a avut nevoie vineri după-amiază de îngrijiri medicale de specialitate după ce a fost bătut de un consătean din cauza unor bani împrumutaţi şi nerestituiţi la timp.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, omul a fost bătut în curtea locuinţei proprii unde agresorul, în vârstă de 37 de ani, a mers vineri în jurul orelor 16:00, pentru a-i cere socoteală cu privire la banii datoraţi.

Ajungând la locuinţa victimei, agresorul a pătruns fără drept în curte, a discutat cu consăteanul după care nemulţumit de răspunsurile primite l-a lovit de mai multe ori cu pumnul în zona feţei.

În ajutorul omului a intervenit soţia acestuia şi tatăl său care la rândul lor au primit mai multe lovituri de la agresor după care autorul a plecat spre domiciliu său.

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă care l-a transportat pe bărbatul bătut la Spitalul Municipal Fălticeni, unde, în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că s-a ales cu „fractură piramidală nazală, contuzie frontală şi contuzie toracică”.

„La scurt timp, polițiștii l-au identificat la domiciliul său pe agresor care a recunoscut faptele comise, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate părţii vătămate se va stabili încadrarea juridică a faptei” ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de