La 57 de ani, un barbat din Fratautii Noi, s-a apucat de furat de pe la vecini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din localitatea Frătăuţii Noi, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii l-au identificat ca fiind autorul unui furt ce a avut loc în gospodăria unei consătence de-a sa, în urmă cu două săptămâni.

Atunci, proprietara locuinţei a reclamat la organele de poliţie dispariţia unui sac de 50 de kilograme de boabe de porumb şi o bicicletă pe când femeia se ocupa cu treburile agricole.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, cercetările efectuate au stabilit că bărbatul a intrat în curtea gospodăriei în jurul orelor 10:30 şi profitând de neatenția victimei a intrat într-o anexă a locuinţei de unde a sustras sacul cu porumb, dar şi o bicicletă pentru a putea căra prada mai uşor.

De aici hoţul a mers până în centrul comunei unde a vândut sacul cu suma de 30 de lei unei alte consătence.

Neştiind ce să facă cu bicicleta şi vrând să-şi şteargă urmele, bărbatul a mers la locuinţa unui cunoscut de 50 de ani, din aceeasi localitate, care a ascuns-o sub nişte deşeuri de material lemnos, într-o anexă a locuinţei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Vicovu de Jos, față de hoţ sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și furt, iar față de cunostinta acestuia sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de