Centrul Traditiilor Populare este gata pentru a-si primi dotarile necesare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Centrul Tradiţiilor Populare, ridicat în apropierea Patinoarului din municipiul reşedinţă de judeţ, îşi aşteaptă mobilierul şi celelalte dotări necesare în acest sens fiind organizată deja licitaţia necesară.

Conform declaraţiilor făcute de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, pe parcursul zilei de marţi, în prezent se intervine la instalaţiile electrice şi montarea centralei de încălzire, pe parcursul lunii noiembrie lucrările urmând să fie finalizate pentru ca până la finele anului să fie dotată şi cu mobilierul necesar şi începând cu prima zi a anului viitor, să intre efectiv în funcţiune.

Cât priveşte Centrul Cultural Bucovina, ce se doreşte a fi realizat peste fosta clădire a Cinematografului „Modern”, aici lucrările au stagnat iar şantierul a intrat în conservare din lipsa fondurilor necesare şi a datoriilor faţă de constructor.

Potrivit edilulu-şef al Sucevei, acest proiect a fost demarat şi este derulat în parteneriat cu CJ Suceava, iar pentru finalizare ar mai fi nevoie de circa 40 de miliarde de lei vechi.

Având în vedere şi lipsa actuală a fondurilor, conducerea Primăriei Suceava crede că cel mai degrabă lucrările vor fi reluate la începutul anului viitor pentru ca până la jumătatea lui 2013 să fie finalizat şi Centrul Cultural Bucovina.


Intră acum și în grupul de