Un scurtcircuit electric a lasat o familie intreaga fara acoperis deasupra capului


Intră acum și în grupul de

Un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a locuinţei a lăsat o familie întreagă din comuna suceveană Ulma fără acoperiş deasupra capului, după ce un puternic incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, în gospodăria acesteia.

Potrivit informaţiilor obţinute de la purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Marian Ruscan, flăcările au cuprins o casă din satul Nisipitu, comuna Ulma, cuprinzând până la sosirea echipajelor de pompieri şi două anexe ale gospodăriei existând oricând pericolul extinderii acestora la alte două gospodării aflate în apropiere.

Două echipaje de pompieri de la Garda de intervenţie Vicovu de Sus s-au luptat aproape cinci ore cu incendiul care a transformat în scrum casa de locuit, bucătăria şi bucătăria de vară, pe o suprafaţă de 180 de metri pătraţi precum şi două anexe din curte pe circa 20 de metri pătraţi, aparatura electrocasnică şi bunurile casnice.

În jurul orelor 13:30, şi Garda de Intervenţie Gura Humorului a fost chemată în ajutor anunţându-se producerea unui incendiu la o unitate de cazare din oraş. Intervenţia s-a dovedit însă a fi mult mai simplă decât se credea deoarece militarii care s-au deplasat la faţa locului, au constatat faptul că ardea doar funinginea din interiorul unui coş de fum focul fiind lichidat folosind stingătoarele din dotare.


Intră acum și în grupul de