Primea etnobotanice prin curierat rapid


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 17 ani a reuşit să găsească o metodă foarte bună prin care să continue consumul de substanţe halucinogene, după ce “magazinele de vise” au fost închise.

Acest lucru a ajuns şi la urechile poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava, care obţinând o informaţie despre faptul că un tânăr din localitate, comandă şi primeşte prin intermediul firmelor de curierat rapid substanţe asociate plantelor cu efect halucinogen şi psihotrop, au constituit o echipă operativă ce s-a deplasat în zona Calea Obcinilor, unde tânărul a ridicat un colet de la o firmă de curierat rapid.

“Procedându-se la legitimarea acestuia s-a stabilit că este din municipiul reşedinţă de judeţ şi are 17 ani. Adolescentul a fost condus la sediul poliţiei unde s-a constatat că în coletul pe care l-a ridicat se află mai multe pungi din plastic cu sistem de autoînchidere în care se află o substanţă vegetală uscată”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Avându-se în vedere cele constatate, cercetările au fost preluate de către structurile specializate în vederea încadrării faptei comise şi stabilirii întregii activităţi a celui în cauză.


Intră acum și în grupul de