Hoti de motorina prinsi in flagrant de politistii orasului Milisauti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei persoane de sex masculin care se ocupau cu furtul de motorină au fost prinse de lucrătorii Poliţiei oraşului Milişăuţi, în flagrant, pe când vroiau să dea ultima lovitură la rezervorul unui autotren.

Totul s-a petrecut, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava când, polițiștii, aflați în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, în zona podului rutier de peste râul Suceava, au observat că la o distanță de aproximativ 50 metri de drumul național este un autovehicul oprit pe un teren agricol.

Apropiindu-se au constatat că în autoturismul înmatriculat în străinătate, se afla un bărbat, de 61 de ani din comuna Adâncata, iar lângă el, acoperite cu o pătură se aflau două canistre din plastic și mai multe furtunuri din plastic iar în portbagajul autovehicului au fost identificate alte opt canistre din acelaşi material.

La scurt timp polițiștii au identificat alţi doi bărbaţi de 26 şi respectiv 37 de ani, din aceeşi localitate ca şi primul, şi care împreună se ocupau cu furtul de combustibil din rezervorul autocamioanelor, ultima pradă pe care au pus ochii fiind un autotren din Milişăuţi, căruia tocmai reuşiseră să-i forţeze încuietoarea şi se pregăteau să descarce motorina.

Acum cei trei s-au ales cu dosar penal fiind cercetaţi în contiunuare de poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de