Grav accident de circulatie provocat de un cetatean moldovean in Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie provocat de un cetăţean moldovean, în care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc luni după-amiază pe raza localităţii Vadu Moldovei, judeţul Suceava.

Din datele puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc în jurul orelor 17:45, pe DN 2, când un conducător auto de 49 de ani din Republica Moldova, în timp ce conducea o betonieră, din cauza faptului că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers a intrat în coliziune faţă – spate cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din comuna Boroaia.

În urma impactului, autoutilitara a intrat apoi pe contrasens izbindu-se frontal cu un autovehicul la volanul căruia se afla un şofer de 82 de ani, din comuna Bosanci. La faţa locului, pe lângă echipajele de poliţie a fost solicitată şi prezenţa unităţii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Fălticeni care au intervenit pentru descarcerarea conducătorului auto prins între fiarele contorsionate ale maşinii, care apoi a fost transportat în stare gravă la spital.

Primii doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care tuturor li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de