Au escaladat o cladire pentru a sustrage doar doua telefoane mobile


Intră acum și în grupul de

Autori rămaşi deocamdată necunoscuţi au depus o grămadă de efort pentru a sustrage doar două telefoane mobile, a căror valoare totală se ridică la circa 300 de lei. Pentru a ajunge la ele, spărgătorii au escaladat o întreagă clădire pentru a intra prin acoperişul acesteia.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în imobilul cu pricina, situat pe strada Gării din municipiul Rădăuţi, îşi derulează activitatea mai multe cabinete stomatologice şi de tehnică dentară, iar spargerea a avut loc pe parcursul weekend-ului, când policlinica este închisă.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că, ușa principală de acces în imobil prezintă urme de forțare la nivelul sistemului de asigurare doar în partea interioară, semn că pe acolo hoţii au încercat să iasă, dar pentru că nu au reuşit au plecat pe unde au venit, adică pe trapa de la podul clădirii care a fost găsită deschisă.

Clădirea este prevăzută pe exterior cu scară de indendiu, iar acoperișul prezintă luminatoare, loc pe unde autorii au pătruns în pod și ulterior în interiorul imobilului.

Din cabinetele stomatologice de la parterul clădirii nu se reclamă furtul de bunuri sau valori, în timp ce dintr-un cabinet aflat la etajul superior au fost sustrase două telefoane mobile în valoare de 300 de lei. Acum cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de