Un nou episod din razboiul existent intre doua familii din Arbore, consumat luni seara


Intră acum și în grupul de

Un nou episod din războiul existent între două familii de consăteni din localitatea Arbore, judeţul Suceava, s-a consumat luni seară, aproape de orele 21:00, când lucrătorii Poliției Orașului Solca au fost sesizați de o femeie de 40 de ani din Arbore, că la locuința acesteia se află un grup de persoane care provoacă scandal cu acte de violență și este necesară intervenția ambulanței și a organelor de ordine.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a găsit la locuința femeii un grup de persoane din familia acesteia, care reclamau faptul că au fost agresați de către doi vecini însoţiţi de alte persoane.

În plus, femeia s-a mai plâns că ea și fiul ei de 15 ani au fost loviți și mai multe geamuri ale locuinței au fost distruse, pentru siguranţă, minorul fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conform surselor citate, între familia femeii care a chemat poliţia și persoanele reclamate de aceasta există o stare conflictuală mai veche generată de comiterea unor acte de violență reciprocă. Din păcate, atacatorii nu au putut fi audiați întrucât nu au fost găsiți în zonă sau la domiciliu, dar a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere și lovire sau alte violenţe”, cercetările fiind continuate de către polițiștii Postului de Poliție Arbore.


Intră acum și în grupul de