Clubul „Ranch” din municipiul Suceava, inchis din nou dupa ce un tanar a fost injunghiat in gat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a convocat, marţi, Comisia locală de ordine publică şi reprezentanţi ai poliţiei locale, poliţiei naţionale şi jandarmilor pentru a discuta despre modul în care aceste structuri să acţioneze în vederea prevenirii producerii de incidente cu violenţă, în special în zona cluburilor din municipiu.

Potrivit edilului-şef sucevean, o primă decizie a fost suspendarea activităţii clubului unde în noaptea de sâmbătă spre duminică un tânăr a fost înjunghiat în zona gâtului. Lungu a precizat că acest club nu era autorizat de Primărie întrucât documentaţia depusă este incompletă şi că activitatea acestui club a fost închisă de mai multe ori.

Primarul muncipiului reşedinţă de judeţ a mai arătat că în perioada următoare va fi făcută o analiză privind păstrarea liniştii şi ordinii publice, respectarea programului de funcţionare la toate restaurantele, cluburile şi barurile din oraş, iar echipe ale poliţiei naţionale, jandarmilor şi poliţiştilor locali vor patrula în special în zonele cu probleme.

Totodată, din 2013, Poliţia locală va fi degrevată de sarcini în asigurarea pazei în pieţe şi bazarul din Suceava, urmând ca pe teren să existe mai multe patrule. „Avem sistemul de monitorizare video, dar acesta ne arată doar ceea ce s-a întâmplat, iar noi vrem să prevenim. De aceea, e nevoie de o mai mare prezenţă în teren a patrulelor de ordine publică”, a spus primarul. El a mai spus că în perioada următoare Comisia locală de ordine publică se va întâlni de câte ori este nevoie pentru a decide măsuri care să prevină astfel de evenimente.

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Suceava a fost înjunghiat în gât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un alt tânăr în vârstă de 30 de ani, ambii aflându-se într-un club, tânărul înjunghiat încercând să aplaneze un conflict între tânărul de 30 de ani şi altul. Agresorul a fost arestat, luni, de Tribunalul Suceava, pentru o perioadă de 29 de zile, el fiind urmărit penal pentru tentativă de omor.


Intră acum și în grupul de