Politistii suceveni au arestat intr-o singura zi patru persoane cu mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea


Intră acum și în grupul de

Patru persoane din judeţul Suceava, care au primit mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost identificate de organele de poliţie şi duse pe parcursul zilei de miercuri, în arestul IPJ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, una dintre persoane, un bărbat de 45 de ani din comuna Frătăuţii Vechi, trebuie să execute o lună de închisoare prin înlocuirea pedepsei amenzii în sumă de 400 lei ce i-a fost aplicată prin sentinţă penală cu săvârşirea infracţiunii de „tăiere ilegală de arbori”.

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Vicovu de Sus, judeţul Suceava, a ajuns şi el miercuri după gratii, fiind condmnat la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă în formă agravantă”.

Pe parcursul serii, celor doi reţinuţi li s-au alăturat alţi doi, un bărbat de 35 de ani şi un tânăr de 19 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei. Aceştia au primit mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Suceava, pentru 6 luni de zile în ce-l priveşte pe bărbat pentru „tăiere ilegală de arbori” şi patru ani pentru tânăr pentru „furt calificat în formă continuată”.


Intră acum și în grupul de