S-au ales cu dosar penal, dupa ce au fost prinsi in flagrant furand porumb de pe camp


Intră acum și în grupul de

Doi fraţi din satul Bogata, comuna Baia, s-au ales cu dosar penal, după ce au fost prinşi în flagrant de către poliţişti pe când furau porumb de pe un teren agricol ce aparţine unei societăţi comerciale.

Din datele puse la dispoziţie de către Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de miercuri după ce, un consătean de-al celor doi a sesizat organele de poliţie că pe tarlaua de porumb a unei societăţi comerciale din Baia, la care este administrator, sunt două persoane care sustrag produse agricole.

„La fața locului, s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Postului de Poliție Baia, care i-a prins în flagrant pe tarlaua „Țărăncuța nr. 2 Baia”, pe cei doi autori care au fost conduși la sediul postului pentru cercetări”, ne-au comunicat sursele citate.

Suspecţii au trecut cu faetoanele pe lângă tarlaua de porumb, pe care era deja stocat porumbul ştiulete recoltat anterior și s-au apucat de treabă reuşind până la sosirea poliţiştilor să încarce în atelajele hipo 240 de kg de porumb prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi predat societății comerciale.


Intră acum și în grupul de