Adolescent de 17 ani batut cu parul si cu picioarele in fata unei discoteci din Liteni


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 17 ani din oraşul Liteni, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă pe patul de spital după ce a fost bătut cu un par şi cu picioarele în faţa unei discoteci din localitate.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică verificările efectuate de organele de poliţie sesizate în acest caz stabilind că victima, „cu toate că se afla într-o vădită stare de ebrietate, în jurul orei 00:30, a mers cu un prieten de-al său la o discotecă din Liteni, pentru a mai consuma băuturi alcoolice”.

După ce au dat gata mai multe beri, în jurul orelor 03:00, cei doi au ieşit afară cu intenţia de a pleca spre domiciliu dar în apropierea căruţei cu care veniseră, şi care se afla lângă discotecă, au fost ajunşi din urmă de două persoane pe care tânărul îi cunoaşte şi cu care a mai avut neînţelegeri, dar cărora le ştie decât prenumele şi care l-au lovit cu un par şi cu picioarele în zona capului şi a toracelui.

În urma rloviturilor primite adolescentul se simţea tot mai rău astfel că a fost transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, unde a rămas de altfel şi internat pentru investigaţii medicale de specialitate în urma cărora să se stabilească diagnosticul exact.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în vederea identificării autorilor, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de