Traficul rutier ramane in continuare blocat in Suceava. Vezi aici ce explicatii ofera primarul Ion Lungu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Lucrarile pe principala artera de circulatie rutiera care traversaeza orasul Suceava nu se vor finaliza la termenul prevazut.

Primarul Suecvei, Ion Lungu a spus marti in comandamentul pe investitii, care a avut loc la sediul Primariei Suceava că lucrările necesare ridicării gurilor de canal pe principala arteră de circulaţie ce traversează oraşul, şi nu numai, vor dura mult mai mult decât era planificat.

La ora actuală din cele peste 200 de guri de canal ce trebuie aliniate la nivelul asfaltului au fost rezolvate mai puţin de jumătate şi este puţin probabil că echipele constructorului vor reuşi să finalizeze lucrările până la data de 15 octombrie aşa cum dorea conducerea Primăriei Suceava.

Pe lângă aceste lucrări se adaugă cele de la Pasarela ce trece peste calea ferată din zona Burdujeni privind montarea rosturilor de dilatare şi care au fost amânate de mai multe ori din cauza vremii nefavorabile. Potrivit reprezentanţilor societăţii constructoare acestea ar trebui finalizate la finele acestei săptămâni.

În ceea ce priveşte activitatea de marcare a bulevardului central ocupantul fotoliului de primar a afirmat că încă nu se ştie cu exactitate data la care aceasta va demara deoarece vopseaua necesară a fost comandată din străinatate şi încă nu a venit.

“Ne dorim executarea unor marcaje profesioniste pentru principala arteră de circulaţie ce traversează oraşul iar vopseaua necesară realizării acestui lucru a fost comandată din import. Deocamdată aceasta nu a venit dar se speră ca pe parcursul săptămânii viitoare să se demareze şi lucrările la marcajele rutiere. Sunt convins ca vom finaliza toate şantierele dar din păcate sunt dezamăgit de ritmul în care se desfăşoară ele” a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de