Pana la finele anului masinile din fata Prefecturii vor disparea. Afla aici de ce (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pana la finele anului masinile din faţa Palatului Prefecturii cât şi a clădirilor de pe strada Stefan cel Mare vor dispărea de pe trotuare sau pe unde mai sunt ele parcate. Situaţia vine ca răspuns la finalizarea celor două parcaje subterane din centrul municipiului reşedinţă de judeţ.

În zonă conducerea administraţiei publice locale sucevene îşi doreşte realizarea unui spaţiu exclusiv pietonal pentru promenadă şi de joacă pentru copii iar accesul autoturismelor va fi strict interzis. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat marţi dimineaţă, în cadrul comandamentului pe investiţii că lucrările la cele două parcaje subterane sunt foarte avansate. Pe parcursul săptămânii viitoare vor fi aduse şi montate şi lifturile acestora iar până atunci se mai intervine pentru finalizarea lucrărilor la fântâna arteziană şi mobilierul stradal ce va fi amplasat deasupra parcărilor iar până la începutul lunii decembrie proiectul va fi finalizat.

În ciuda eforturilor depuse de administraţia locală şi de constructor pentru ca zona centrală a municipiului Suceava să arate deosebit există însă şi locuitori ai oraşului care nu fac decât să strice ceea ce s-a realizat “bătându-şi astfel joc de suceveni şi de banii acestora” după cum a declarat edilul şef Ion Lungu. Află din afirmaţiile primarului municipiului despre cine e vorba :


Intră acum și în grupul de