Ucrainean prins pe drumurile din judet dupa ce a fost autorul unui accident. Afla aici de ce a fugit de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un ucrainean în vârstă de 32 de ani, şoferul unui autotren, s-a ales cu dosar penal după ce a fost autorul unui accident fugind de la faţa locului. Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut aproape de miezul nopţii de marţi spre miercuri în parcarea de TIR-uri ce aparţine unei societăţi comerciale din localitatea Dorneşti, judeţul Suceava.

Sesizate de cele întâmplate, organele de poliţie au pornit în căutarea vinovatului de producerea tamponării şi la puţin timp, pe DN 17A, înainte de intrarea pe podul rutier de peste râul Suceava, a fost depistat în trafic, autotrenul care tracta o semiremorcă şi era condus de ucraineanul domiciliat în oraşul Cernăuţi.

Imediat, poliţiştii şi-au dat seama de ce autorul accidentului a fugit de la locul faptei, deoarece şoferul TIR-ului deabia se mai putea ţine pe picioare iar în momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat a arătat 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior conducătorul auto refuzând recoltarea de probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de