Tanar de 24 de ani prins cu falsuri si siretlicuri la societatea unde era angajat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Salcea, judeţul Suceava, a fost pus sub urmărire penală pentru comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi evaziune fiscală.

Potrivit surselor judiciare în sarcina acestuia s-a reţinut că la data de 15 noiembrie, anul trecut, a falsificat un contract încheiat între societatea comercială unde era angjat și o persoană fizică din municipiul Botoşani, judeţul Botoşani, prin care omul beneficia de achiziţionarea şi montarea unui acoperiş din tablă.

Tânărul a încheiat contractul cu botoşăneanul doar că, a folosit fără drept ştampila originală a societăţii şi a semnat la rubrica executant în locul administratorului societăţii, fără acordul acestuia şi fără ca acesta din urmă să aibă cunoştinţă despre aspectele prezentate.

În plus, conform surselor citate, tânărul, în calitate de persoană fizică neautorizată, a încasat la distanţă de o săptămână de la falsificarea contractului suma de 90 de milioane de lei vechi de la botoşănean, fără a declara suma respectivă la organul fiscal şi fără a plăti la bugetul de stat impozitul pe venit aferent în valoare de circa 15 milioane de lei vechi, prejudiciu care a rămas nerecuperat.


Intră acum și în grupul de