Soferii suceveni au scapat de restrictiile de circulatie prin municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Înrăutăţirea vremii în ultima perioadă se pare că în sfârşit i-a scos din amorţeală pe constructorii care se ocupau cu lucrările de reabilitare a arterelor de circulaţie din municipiul reşedinţă de judeţ şi în special a principalului bulevard ce traversează oraşul.

În cadrul comandamentului pe investiţii derulat mari dimineaţă în prezenţa conducerii administraţiei publice locale, edilul şef al Sucevei, Ion Lungu, a declarat că lucrările au decurs nesperat de bine în ultima săptămână iar restricţiile de circulaţie au fost ridicate atât pe podul rutier cât şi de pe pasarela CFR din zona Burdujeni. Dacă în ce priveşte podul, lucrările au fost finalizate în totalitate, la pasarelă se mai intervine dar sub partea rutieră ceea ce nu afectează circulaţia autovehiculelor.

În ce priveşte principala arteră auto din municipiu constructorii au afirmat că mai sunt de efctuat lucrări de ridicare a capacelor de canal la nivelul asfaltului în cel mult 50 de locuri din cele peste 200 de poziţii existente iar începând de luni noapte s-a trecut şi la executarea marcajului rutier.


Intră acum și în grupul de