Un campulungean l-a taiat cu cutitul pe fata pe presupusul amant al concubinei sale. Afla aici cum s-a intamplat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, se află în atenţia poliţiştilor, după ce pe parcursul zilei de luni l-a lovit cu un cuţit pe presupusul amant al concubinei sale.

Totul s-a întâmplat în jurul orelor 18:00, când agresorul a venit în vizită la locuinţa concubinei sale, iar când a intrat în holul casei acesteia a dat nas în nas cu un tânăr de 19 ani din localitate, pe care îl bănuia de altfel că trăieşte cu iubita lui.

Potrivit declaraţiilor obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, bărbatul nu a spus nici un cuvânt, dar a scos din mâneca hainei un cuţit cu care l-a lovit pe tânăr în zona feţei, după care a fugit.

„În timpul atacului, femeia se întorcea la domiciliu, moment în care l-a văzut pe concubinul ei fugind cu un cuţit în mână”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, după care a fost transferată la principala unitate medicală din municipiul reşedinţă de judeţ.

Cuţitarul a fost şi el identificat de poliţişti la scurt timp după agresiune, la locuinţa fratelui său. „Bărbatul a recunoscut fapta comisă şi a predat cuţitul cu care a comis agresiunea, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi rezultatul examinării medico-legale se va dispune procedural”, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de