A treia intalnire a proiectului „Agri – spaces – approches to urban agriculture” are loc la Falticeni


Intră acum și în grupul de

În perioada 18-21 octombrie 2012, la Fălticeni va avea loc a treia reuniune a proiectului GRUNDTVIG GRU -11-P-LP-229-SV-UK „Agri – spaces – approches to urban agriculture”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria municipiului Fălticeni.

Proiectul este finanţat de Comisia de Europeană prin Programul „Învăţare pe tot parcursul vieţii” şi este derulat de Societatea de Geografie din România, Filiala Suceava, în perioada 01.08.2011 – 31.07.2013.

Sursa citată precizează că vineri, 19 octombrie a.c., ora 11.00, Sala de şedinţă „Iorgu Radu” a Primăriei Fălticeni va găzdui o întâlnire a reprezentanţilor comunităţii locale cu participanţii instituţiilor partnere în proiect, din Marea Britanie şi Lituania.

Proiectul „Agri – spaces – approches to urban agriculture” reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea unor relaţii durabile între instituţiile de educaţie, cercetare ştiinţifică şi mediul de afaceri, care să contribuie la identificarea unor soluţii reale de progres economic la nivel local pe baza unor experienţe şi exemple de bună practică la nivel european.


Intră acum și în grupul de