Gheorghe Flutur a dat primul semnal de revenire in forta in lupta pentru recastigarea judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur, preşedintele organizatiei judetene Suceava a PDL Suceava, a declarat, vineri, la lansarea candidaturii secretarului general adjunct al PDL Ioan Bălan pentru Camera Deputaţilor şi a sa pentru Senatul României, că mai mult ca oricând, pregătit de lupta electorală.

„După o pauză de tăcere vă pot spune: Da, trăiesc, m-am ridicat şi sunt pregătit de luptă alături de voi, alături de echipă”, a subliniat Gheorghe Flutur, care este si secretar general al PDL la nivel national.

El le-a spus participanţilor la evenimentul de vineri seara că trebuie să-şi asume rezultatele din alegerile locale, dar că trebuie mers înainte, împreună, în echipă, subliniind că activitatea lui politică, de 12 ani, în care a fost şi senator şi ministru şi preşedinte al CJ Suceava, a arătat că este un om care lasă lucruri multe în urma sa.

„Nu am încercat să-i critic pe cei care au venit la putere, dar nu voi putea rămâne indiferent. Suceava trebuie să dea semnalul pentru o viitoare capitală de regiune. Este extrem de important”, a spus Flutur.

El a mai subliniat în discurs că este important ca bucovineni să se simtă şi cei din Fălticeni, dar şi cei din Botoşani şi Neamţ.

„Voi fi necruţător cu cei care se pregătesc să dea capitala de regiune Iaşului. Noi am mai dat odată capitala. Trebuie să ne gândim la o dezvoltare pe termen lung, la locuri de muncă şi care să se facă în judeţ şi în regiune”, a spus liderul democrat liberal.

El a mai declarat că este determinat să intre în echipă şi în luptă pentru ca în 9 decembrie democrat liberalii suceveni să câştige alegerile iar Bucovina să fie recunoscută de toată România.

„Bălăriile se vor întinde dacă nu suntem atenţi”, a mai spus Flutur.

La lansarea candidaturilor ARD din colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor unde candidează deputatul Ioan Bălan şi în colegiul 2 Senat, unde candidează Gheorghe Flutur, au participat peste 1200 de persoane, iar între discursurile politice au fost momente de muzică susţinute de Sofia Vicoveanca, Margareta Clipa şi Aurel Tămaş, precum şi lideri ai PDL Suceava şi primari din zonă.


Intră acum și în grupul de