Deputatul Ioan Balan si-a lansat candidatura pentru inca un mandat in Parlamentul Romaniei


Intră acum și în grupul de

Lansarea candidaturii deputatului PDL Ioan Balan in campania pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a avut loc vineri seara, in cartierul sucevean Burdujeni, in fata a peste 1.200 de simpatizanti si membri din colegiu.

Orest Onofrei, senator PDL de Suceava:

“Prin acest eveniment, Ioan Balan stabileste standardele minime pentru o candidatura de succes. Eu cred ca nu exista suficiente cuvinte pentru a exprima ce a facut”.

Ion Lungu, primarul Sucevei:

“Il felicit pe Balan pentru evenimentul organizat astazi. Deputatul a organizat asemenea evenimente pe intreaga perioada a mandatului sau. A inteles ca daca ai respect pentru cei care te-au ales, trebuie sa stai in contact cu ei. Totdeauna s-a implicat si a raspuns solicitarilor venite de la primarii din colegiu. Balan e unul dintre putinii parlamentari din tara care a reusit sa castige toti primarii din colegiul sau. A inteles clar ca trebuie o colaborare buna cu primarii. In mandatul care se incheie s-au facut multe pentru Burdujeni si deputatul Ioan Balan m-a ajutat foarte mult ca sa realizez modernizarea cartierului. Garantez in fata sucevenilor pentru deputatul Balan ca e serios, municitor si care se tine de cuvant. E un parlamentar care raspunde tot timpul la telefon.”

Ioan Balan, deputat PDL de Suceava:

“Pentru mine e un mare castig ca oamenii cu care am lucrat si pe care ii reprezint pot avea incredere in mine si in cuvantul meu. Colegiul 2 Suceava a obtinut cel mai mare scor politic din judet. Pentru Flutur a obtinut peste 50 % din voturi, si pentru primari peste 52 %. Putem spune ca e singurul colegiu unde primarii sunt de aceeasi culoare politica. La Suceava, putem spune ca PDL a castigat alegerile. Suntem cea mai importanta forta politica a judetului. Vad pe unii ca spun ca PDL nu a facut nimic. Sa vina la Suceava si sa vada ce a facut echipa PDL si presedintele Flutur.

Au crescut pensiile? V-au crescut salariile? Au trecut cinci luni de cand ni s-a promis ca va fi mai bine. Traiti mai bine? Sa le spuneti mincinosilor cum ramane cu promisiunea pentru a doua zi cand vor veni la guvernare. Daca ei sunt atat de buni si de socialisti si de aproape de sufletul oamenilor, de ce nu o fac? Pe 9 decembrie, daca imi veti acorda sansa de a mai fi deputat, vreau sa fiu la fel de onest si corect si deschis la problemele dvs.”


Intră acum și în grupul de