Liderul PDL, Cezar Preda: ”Ce a realizat Flutur in 4 ani nu va realiza Nechifor nici in 20”


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL, deputatul Cezar Preda a declarat, vineri seara, la Suceava, că „mincinosul şi hoţul” de Victor Ponta şi „leneşul” Crin Antonescu, în dorinţa de a boicota lucrările Congresului PPE au adus 53.000 de oameni pe un stadion exact de Ziua Mondială a Sărăciei, fără a ține cont de statul social al celor pe care ii obligau să mărșăluiască pentru USL.

Cezar Preda, care a participat la lansarea candidaturii pentru Camera Deputaţilor, a secretarului general adjunct al PDL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a explicat că Alianța ROmânia Dreaptă este obligată să câştige alegerile parlamentare pentru că, în caz contrar, ”vor creşte bălării pe realizările guvernării PDL”.

Liderul PDL a ținut să amintească celor peste 1.200 de simpatizanți si sustinători ai lui Ioan Bălan, prezenți intr-un mall din cartierul sucevean Burdujeni, că Bucovina unde acum este preşedinte Cătălin Nechifor ”nu este Bucovina lui Gheorghe Flutur”.

„Bucovina lui Flutur era pe harta României, acolo unde îi era locul. Ceea ce a realizat Gheorghe Flutur în patru ani nu va realiza Nechifor nici în 20 de ani. Vă asigur că bătălia acestor alegeri pentru orice bucovinean este să realeagă echipa lui Flutur. Dacă pierdem bătălia în patru ani se vor depune bălăriile pe ce am realizat”, a mai spus Cezar Preda.

El a mai adăugat că actuala guvernare nu a făcut nimic din ceea ce a promis, dar că organizează mari manifestări care să mai acopere din nerealizari.

„Aţi văzut ce face mincinosul şi hoţul de Victor Ponta şi cu leneşul Antonescu? În 17 octombrie au adus 53.000 de români veniţi din ţară să vadă Stadionul Naţional. Ce au uitat în dorinţa de a boicota lucrările Congresului PPE? 17 octombrie era Ziua Mondială a Sărăciei”, a declarat Cezar Preda, care a mai adugat că în timp ce Victor Ponta făcea apel la pomeni electorale, Angela Merkel făcea apel la europeni stimuleze afacerile şi dezvoltarea, arătând că se cheltuie prea mult pe protecţie socială şi prea puţin pentru dezvoltarea economică.

„Plătim acum întoarcerea în timp, în anii lui Ion Iliescu, cu lovituri de stat, cu pumnul în gura Justiţiei”, a mai spus liderul PDL.

El s-a întrebat cine mai îmbracă astăzi salopeta la 18 ani şi cine va plăti în viitor pensiile actualilor angajaţi dacă se continuă în acest mod, subliniind că PDL trebuie să se bată pentru o guvernare de dreapta şi nu pentru fanfaronadă.

„Să ne batem pentru ce e drept. Asta este calea dreaptă”, a menționat prim-vicepresedintele PDL, care a arătat că împotriva PDL s-au unit nu mai putin de şapte partide, crezând că sunt mulţi, dar că deja sunt în aer şi că vor avea cădere în sondaje.

Preda consideră că ARD este coaliţia care trebuie să-i aducă pe cei din USL cu picioarele pe pământ.

„Bucovina e un element important în ARD. Peste 30 de judeţe se uită cu ochii spre voi, o echipă cu 59 de primari. Se aşteaptă de la voi semnalul. Din Bucovina trebuie să se audă buciumul că am învins în alegerile din 9 decembrie”, a conchis prim-vicepreşedintele PDL, care la inceputul discursului său a citit mesajul presedintelui PDL, Vasile Blaga.


Intră acum și în grupul de