Angajat ca cioban la o stana din judetul Suceava un botosanean a plecat cu oile lasate in grija


Intră acum și în grupul de

Un tânăr botoşănean de aproximativ 25 de ani este căutat de organele de poliţie după ce a plecat de la stână de unde fusese angajat cu oile lăsate în grijă.

Din declaraţiile oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, incidentul a fost sesizat organelor de poliţie pe parcursul zilei de sâmbătă când proprietarul, venit să vadă cum merg treburile la stână, s-a trezit că a rămas fără angajat dar şi fără animale.

Ocolul de animale se află situat pe raza localităţii Păltinoasa fiind amplasat în zona albiei râului Moldova, iar sâmbătă în jurul amiezii când ciobvanii au numărat oile şi-au dat seama că numărul acestora se subţiase semnificativ faţă de ziua precedentă.

Cercetările efectuate de organele de poliţie au stabilit în scurt timp şi cum s-a ajuns la această situaţie deoarece în urmă cu aproximativ 4 zile proprietarul stânei angajase un tânăr din judeţul Botoşani, să fie paznic la oi, în vârstă de circa 25 de ani despre care ştia că este din localitatea Rădăuţi Prut, dar atât nefiind în posibilitatea de a oferi mai multe detalii.

Concret e doar faptul că odată cu dispariţia noului angajat de la stână lipsesc şi 24 de oi pe care baciul le-a luat cu el.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului care se ridică la suma de peste 120 de milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de