Acasă Actualitate Tanara de 32 de ani din Stulpicani, injunghiata de concubin cu un...

Tanara de 32 de ani din Stulpicani, injunghiata de concubin cu un cutit de bucatarie


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 32 de ani din localitatea Stulpicani, judeţul Suceava, a ajuns luni seară, în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată cu un cuţit de bucătărie chiar de partenerul ei de viaţă. După comiterea faptei, chiar concubinul a sunat la poliţie anunţând incidentul.

Din datele obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, totul s-a petrecut în jurul orelor 18:30, la domiciliul unde locuiesc cei doi, când pe fondul unor neînțelegeri conjugale și consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a lovit-o pe femeie cu un cuţit în zona abdomenului.



Ajunşi la faţa locului, poliţiştii cu greu au înţeles explicaţiile agresorului care se afla aproape de coma alcoolică.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate a fost identificat şi ridicat un cuțit de bucătărie, cu lama de aproximativ 20 de centrimetri despre care bărbatul a afirmat că l-a folosit la comiterea faptei. Având în vedere starea avansată de ebrietate a suspectului, acesta nu a putut da o declarație scrisă cu privire la cele petrecute, însă a relatat verbal toate aspectele, recunoscând și regretând fapta comisă. Agresorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu.

Tânăra înjunghiată a fost transportată la Spitalul Județean Suceava „Sfântul Ioan cel Nou”, fiind diagnosticată cu plagă înjunghiată abdominală partea stângă şi șoc hemoragic, medicii apreciind că viața acesteia a fost pusă în primejdie, astfel că pacienta a rămas internată în salonul de terapie intensivă a secţiei de chirurgie pentru supraveghere medicală permanentă.

În funcţie de zilele de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima se va face şi încadrarea juridică a faptei cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliției orașului Frasin în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor condiţiilor producerii evenimentului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version