10 ore de stationare gratuita pentru autoturisme in parcarile subterane. Amenzi de 100 de lei pentru fiecare ora in plus (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene a definitivat regulamentul de funcţionare al celor două parcaje subterane din centrul municipiului reşedinţă de judeţ, ce vor fi inaugurate pe 1 decembrie, urmând ca acesta să fie supus aprobării deliberativului local în şedinţa de joi.

Potrivit declaraţiilor făcute de primarul Sucevei, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, prin proiectul realizat cu fonduri europene se prevede că staţionarea autovehiculelor în cele două parcări este gratuită, „dar nu ne permitem totuşi să le transformăm pe acestea în garaje proprii”.

Astfel, municipalitatea a pregătit un regulament prin care un autoturism poate fi parcat fără plată pentru o perioadă de 10 ore, urmând ca pentru fiecare oră în plus în parcare să se plătească o amendă de 100 de lei. Cei care doresc să-şi lase maşinile în parcajele subterane trebuie să fie atenţi şi la modul şi locul în care parchează, sau dacă şi-au luat talonul de înregistrare ori nu, pentru că fiecare greşeală se plăteşte. În acest sens, parcările sunt supravegheate permanent de camere video şi de un reprezentant al Poliţiei Locale.

O atenţie deosebită se va acorda, odată cu deschiderea parcărilor subterane şi străzilor din apropierea acestora, unde nu se va mai permite staţionarea autovehiculelor.

Află din materialul video ce reguli trebuie respectate şi care sunt amenzile pregătite:


Intră acum și în grupul de