Peste 5.000 de suceveni, asteptati la Primaria Burdujeni sa-si ridice ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Peste 5.000 de locuitori din municipiul reşedinţă de judeţ sunt aşteptaţi de municipalitate să se prezinte la sediul administraţiei publice locale sucevene din cartierul Burdujeni pentru a-şi ridica ajutoarele alimentare venite din partea Uniunii Europene.

Iniţial, distribuirea acestora trebuia demarată încă de la începutul lunii, dar s-a solicitat o amânare pentru aducerea unor modificări la Legea 5817 privind condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un beneficiar. Astfel, faţă de numărul iniţial al celor care puteau intra în posesia ajutoarelor, acum cifra a crescut cu aproape 250 de persoane.

Produsele alimentare pot fi ridicate zilnic de luni şi până vineri în intervalul orar 09:00 – 14:00, iar ajutoarele nu sunt deloc de neglijat fiind vorba de cantităţi însemnate de făină, paste făinoase, mazăre, roşii în bulion, bulion, ulei, zahăr, mălai sau fasole.

Ajutoarele europene vor intra în posesia persoanelor asistate social, a celor deportate, şomeri indemnizaţi şi o parte din şomerii neindemnizaţi, pensionari cu venituri mici sau persoane cu handicap.


Intră acum și în grupul de