O familie intreaga, prinsa la furat pe o tarla din Badeuti


Intră acum și în grupul de

O întreagă familie a fost prinsă în flagrant pe parcursul zilei de marţi pe când sustrăgea de zor produse agricole de pe terenul unui gospodar din localitatea Bădeuţi, judeţul Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost semnalat poliţiştilor în jurul orelor 14:30, când hoţii au fost observaţi în plină activitate în zona cunoscută sub denumirea de „La Cruce”.

„Echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Milişăuţi care s-a deplasat la faţa locului a identificat patru persoane care sustrăgeau produse agricole de pe un teren agricol, ocazie cu care s-a procedat la interceptarea, reținerea și legitimarea acestora. Autorii, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 39 şi 55 de ani, au fost identificaţi ca fiind din comuna Frătăuţii Noi şi au fost conduși la sediul poliției”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Când s-au cântărit produsele agricole pe care hoţii reuşiseră să le sustragă şi să le încarce în cele două atelaje hipo cu care se deplasau, până la sosirea poliţiştilor, a rezultat cantitatea de peste 270 kg de varză și 145 kg de morcov.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, iar produsele au fost predate proprietarului.


Intră acum și în grupul de