Trei masini inmatriculate in Bulgaria, ce transportau tigari de contrabanda, oprite de politisti la Iacobeni


Intră acum și în grupul de

În baza unor informaţii privind un transport de ţigări de contrabandă, poliţiştii suceveni au organizat o acţiune de pândă în zona Dornelor, iar miercuri după amiaza, o maşină înmatriculată în Bulgaria, în care se aflau o femeie şi un bărbat, a fost oprită, pe DN 17, în zona Iacobeni, fiind găsite 160 de pachete cu ţigări de contrabandă.

Purtătorul de cuvânt al IJP Suceava, Ionuţ Epureanu, această maşină era antemergător, iar poliţiştii le-au luat celor doi telefoanele pentru a nu putea anunţa pe ceilalţi despre filtrul organizat.

În aceste condiţii, la câteva minute, un alt autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de o femeie, a fost oprit, în interior fiind găsite 2.500 de pachete cu ţigări. Şi în acest caz, femeii i s-a luat telefonul mobil, iar la alte câteva minute, în zonă a apărut un alt autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat, în care se aflau 2000 de pachete cu ţigări.

Ultimii doi şoferi au fost reţinuţi, iar persoanele din prima maşină sunt cercetate în stare de libertate. Epureanu a menţionat că toate persoanele implicate în acest transport de ţigări de contrabandă sunt din judeţul Timiş, iar ţigările provin din Ucraina.


Intră acum și în grupul de