„Miss Toamna” si „Miss Eleganta”, la Stroiesti


Intră acum și în grupul de

Maria Mărginean din clasa a VII-a A a Şcolii Generale din Stroieşti a fost desemnată “Miss Toamnă 2012”, la cea de-a patra ediţie a proiectului “Ziua Recoltei”.

La această manifestare un număr de 21 de eleve au participat pentru cele trei locuri de miss, fiind câştigătoare, Diana Sacaliuc, din clasa a VIII-a A, ce a obţinut titlul de “Miss Popularitate” şi premiul al treilea, Maria-Magdalena Mărginean din clasa a VI-a A a fost desemnată “Miss Eleganţă” şi a primit şi al doilea premiu, iar pe primul loc şi titlul de “Miss Toamnă 2012” a fost aleasă Maria Mărginean din clasa a VII-a A.

Totodată, la “Ziua Recoltei” s-au oferit premii la categoria “Cele mai mari fructe şi legume” pentru “Cel mai mare dovleac”, “Cea mai mare nucă”, “Cel mai frumos coş de toamnă” sau “Cel mai gustos cozonac”.

Spectacolul susţinut de 142 de elevi a cuprins momente de doine şi melodii populare cu Diana Sacaliuc şi Andreea Mărginean, o paradă eco- cu grădinarii din grupa mare, basme şi poveşti cu elevii din Zahareşti, dansuri, parada modei, pantomimă, dar şi cântece interpretate de elevi.

Peste cinci sute de persoane au asistat la această manifestare organizată de profesorii Maria Ciuc, Marinela Burac şi Claudiu Matei, cu sprijinul secretarei Mirela Crainiciuc şi cu suportul Primăriei Stroieşti şi cu implicarea primarului Mihai Senic.


Intră acum și în grupul de