Barbat scos in stare inconstienta dintr-o masina implicata intr-un accident rutier, in centrul municipiului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie s-a înregistrat aproape de orele 09:00, în centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Din datele pe care le deţinem, incidentul a avut loc chiar pe bdul 1 Decembrie 1918, în faţa Policlinicii din Suceava, fiind vorba despre un impact între o autoutilitară de culoare albă şi un autoturism proprietate privată.

După producerea incidentului rutier, la faţa locului a fost solicitată intervenţia modulului SMURD (ambulanţa şi autospeciala de descarcerare) din cadrul Detaşamentului de pompieri Suceava.

„La sosirea echipajelor la locul accidentului, pompierii au extras dintr-un autoturism implicat în accident, un barbat în vârstă de 33 de ani, aflat în stare de inconştienţă. Victima a fost preluată de ambulanţa SAJ care i-a acordat primul ajutor medical, ulterior, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava”, ne-au declarat sursele citate.


Intră acum și în grupul de