Pensiunile din Bucovina isi asteapta turistii in minivacanta de 1 Decembrie. Afla aici unde iti poti petrece noaptea de Sfantul Andrei!


Intră acum și în grupul de

Hotelierii din zona Bucovinei, dar şi agenţii de turism, au lansat oferte tentante pentru minivacanţa de 1 Decembrie, care cuprinde sărbătoarea Sfântului Andrei şi Ziua Naţională a României.

Astfel, proprietarii de pensiuni şi hoteluri îi vor delecta pe turişti cu şezători la foc de tabără, vin fiert , dar şi cu preparate tradiţionale din zona noastră, pregătite în gospodăriile proprii “ca la mama acasă”.

În comuna suceveană Sadova, cazarea pentru trei nopţi cu demipensiune porneşte de la 75 lei/persoană/zi, oferta fiind valabilă doar în perioada 29 noiembrie-1 decembrie 2012.

Proprietarii de pensiuni din localitate îndeamnă turiştii să petreacă ziua de 1 Decembrie în această zonă, unde li se va oferi voie bună şi relaxare într-un cadru deosebit, cu o cană de vin fiert şi pensiune completă pentru două persoane, la 270 lei.

Cei care doresc să îşi petreacă minivacanţa de 1 Decembrie în liniştea din localitatea Mănăstirea Humorului pot opta pentru un pachet care include trei nopţi cu demipensiune, care porneşte de la suma de 690 lei pentru două persoane în cameră dublă.

În acest pachet sunt incluse cazarea pentru trei nopţi, micul dejun, prânzul sau cina, dar şi şezătoarea la focul de tabară ce va fi organizată în noaptea de Sfântul Andrei.

“Pentru oaspeţii mai pretenţioşi, recomandăm serviciile unui hotel de 4 stele din Gura Humorului, care ajunge la suma de 775 lei/camera dublă, cu mic dejun inclus, pentru un sejur 3 nopţi, patru zile, în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Vlăduţ Giosanu, agent de turism în cadrul Agenţiei Paralela 45 din Suceava.

Potrivit acestuia, la mare căutare la început de sezon rece rămân destinaţiile de vacanţă care au pârtii de ski. Agentul de turism recomandă staţiunile Bansko şi Borovets din Bulgaria, acolo unde un sejur de 5 nopţi, 6 zile poate costa între 228 şi 317 euro/cameră dublă, pentru două persoane, la hotel de 4 stele, cu demipensiune.

Vlăduţ Giosanu a mai precizat că în staţiunile montane din afara României, preţul la cazare se face atât în funcţie de condiţiile oferite, cât şi de localizarea faţă de centrul staţiunii şi faţă de pârtiile de ski.


Intră acum și în grupul de