Unul din cainii ce pazeau un iaz particular, gasit impuscat de proprietarul locului


Intră acum și în grupul de

Postul de Poliţie Marginea, judeţul Suceava, a fost sesizat miercuri în jurul prânzului prin numărul de urgenţă 112 de un localnic de 35 de ani despre faptul că la iazul proprietate particulară, situat în zona numită ”Pârâul Cetății”, și-a găsit câinele împuşcat de persoane necunoscute.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, bărbatul deţine un luciu de apă la circa 3 km de comuna Marginea, acesta este împrejmuit cu gard din plasă zincată prinsă de stâlpi înfipți în beton, iar în interior, proprietarul deținea doi câini pentru paza bunurilor.

La fața locului a fost prezent și medicul veterinar care a stabilit că moartea animalului s-a datorat unei plăgi împușcate, dar cu ocazia cercetării la fața locului, nu a fost descoperit proiectilul și nici tubul cartușului.

Într-o primă fază, poliţiştii merg pe ipoteza ca animalul să fi fost ucis de o persoană venită la furat de peşte şi care a dat nas în nas cu animalul. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, față de autor necunoscut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă letală fără drept și distrugere, cercetările fiind continuate.


Intră acum și în grupul de