Studentii suceveni din A.S.C.O.R. organizeaza un nou eveniment caritabil. Detalii aici!


Intră acum și în grupul de

Asociatia “Salveaza o inima” si Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani (A.S.C.O.R), filiala Suceava, organizeaza duminica, 2 decembrie 2012, de la ora 16.00, la Biserica “Sf. Dumitru” din municipiu, evenimentul caritabil intitulat ”Lumina din Lumina”, se arata pe site-ul asociatiei studentesti.

Potrivit sursei, în cadrul evenimentului va avea loc un concert sustinut de Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul”. Scopul evenimentului este acela de a strânge fonduri care vor fi donate fetitei Leontina Nicoleta Calin, pentru operația de retinoapie de prematuritate, de care are atata nevoie.

Nicoleta este în clasa a doua la școala de nevăzători din Buzău. S-a născut prematur, iar la varsta de 6 luni, a fost diagnosticată cu dezlipire de retină (retinopatie de prematuritate de gradul V). Părinții au strâns cu greu suma de 6.000 de euro, au operat-o în Belgia, însă fără rezultate. Se pare că Nicoleta ar putea să-și vadă părinții, prietenii, icoanele la care, din când în când, se roagă.

Șansa ei o reprezintă clinica William Beaumont din Detroit, însă, pentru a-şi putea opera fetița, familia Călin are nevoie de suma de 30.000 de dolari, bani ce reprezintă doar costurile operației, în afara costurilor pentru chirie și transport.

“Leontina nu stie ce inseamna lumina, nici din ce culori este plasmuita lumea inconjuratoare. Micuta nu a văzut niciodată chipurile parintilor sai. Fetita s-a născut prematur, la 7 luni, cu grave deficiente de vedere.

Numai impreuna putem reda micutei speranta de a vedea chipul celor dragi. Pentru Leontina fiecare banut conteaza!”, transmit organizatorii evenimentului.


Intră acum și în grupul de