Candidatii ARD Gheorghe Flutur si Vasile Ilie s-au intalnit cu alegatorii din comunele Bosanci si Moara


Intră acum și în grupul de

Candidaţii ARD la Senat pe colegiul nr. 2 Suceava şi la Camera Deputaţilor pe colegiul nr. 3 Cajvana, Gheorghe Flutur şi Vasile Ilie, s-au întâlnit cu locuitorii din comunele Bosanci şi Moara. Cele peste 300 de persoane care au luat parte la fiecare din cele două întâlniri i-au primit foarte bine pe cei doi candidaţi. La ambele întâlniri, candidaţii ARD au dialogat cu alegătorii, fiind abordate mai multe probleme cu care se confruntă locuitorii Bosanci şi Moara.

În cadrul discuţiilor, liderul PDL Suceava Gheorghe Flutur le-a prezentat alegătorilor din cele două comune oferta electorală proprie, dar a amintit şi de proiectele şi investiţiile realizate în Bosanci şi Moara în perioada mandatului său de preşedinte al Consiliului Judeţean, respectiv modernizarea drumurilor şi construcţia reţelelor de apă şi canalizare. De remarcat faptul că în cadrul discuţiilor, atât locuitorii din Bosanci, cât şi cei din Moara s-au declarat nemulţumiţi de faptul că promisiunile făcute de senatorul Gavril Mîrza cu privire la terenurile aflate sub luciu de apă, „ştiind fiind faptul că PSD se face vinovat că aceste probleme sunt încă nerezolvate”.

În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur acesta a prezentat soluţia pentru rezolvarea acestei probleme, în sensul clarificării regimului juridic al acumulărilor de apă şi a terenurilor de sub acestea. „Pentru urgentarea rezolvării acestei probleme se impune o modificare a legislaţiei în vigoare. Am fost unul dintre cei care a susţinut dreptul la proprietate, fiind şi cel care a iniţiat legea 247, privind reforma în domeniul proprietăţii. Acum trebuie să modificăm această lege, pentru deblocarea situaţiei, ca urmare a intrării în insolvenţă a firmelor care aveau acumulările de apă”, a declarat Flutur.

În cadrul discuţiilor cu locuitorii din Moara, aceştia au ţinut să-i mulţumească lui Gheorghe Flutur pentru introducerea cadastrului gratuit în această comună, printr-un program iniţiat de candidatul ARD pentru funcţia de senator. De asemenea, alegătorii din comuna Moara au spus că sunt supăraţi pe guvernarea Ponta deoarece are în vedere blocarea proiectelor şi programelor iniţiate şi semnate de Gheorghe Flutur, referindu-se în mod special la construcţia reţelei de canalizare şi asfaltarea unor drumuri, cum ar fi drumul care face legătura dintre Moara şi Moara Carp. „Mă voi lupta pentru continuarea programelor şi proiectelor iniţiate de mine, astfel încât lumea de la sate să beneficieze de condiţii civilizate, la nivelul anului 2012 şi normale pentru o localitate dintr-o ţară membră a Uniunii Europene”, a declarat Gheorghe Flutur, care a subliniat că face din nou un apel public la premierul Victor Ponta să deblocheze investiţiile din judeţul Suceava.
Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur le-a spus locuitorilor din Bosanci că o prioritate pentru el va fi şi extinderea cadastrului gratuit în alte localităţi ale judeţului, printre care şi această comună.


Intră acum și în grupul de