Batran din Radauti, lasat fara averea ascunsa sub perna din dormitor


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 78 de ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost lăsat pe parcursul zilei de marţi, de persoane rămase deocamdată necunoscute, fără averea ascunsă sub perna din dormitor.

Incidentul a fost semnalat poliţiştilor, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, de fiul bătrânului, în jurul orelor 20:30. În urma deplasării la fața locului s-a constatat că accesul la locuința omului se face pe o poartă din lemn, despre care victima declară că a asigurat-o cu lacăt, în momentul în care a plecat de acasă, în jurul orei 17:30, dar nu a făcut acelaşi lucru şi cu uşa de acces în imobil.

„Din declarațiile părții vătămate a rezultat faptul că pe durata a circa șase luni de zile a împrumutat diverse sume de bani unor rude și nu cunoaște cu exactitate suma pe care o avea înainte de comiterea furtului, dar o estimează ca fiind de circa 215 milioane de lei vechi, sumă pe care o ținea ascunsă sub perna unui pat din locuință”, ne-au comunicat sursele citate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de