Patru drumuri judetene si 13 comunale au fost inchise in judetul Suceava din cauza viscolului


Intră acum și în grupul de

Viscolul a închis, miercuri, patru drumuri judeţene şi 13 drumuri comunale din judeţul Suceava, fiind impuse restricţii de circulaţie pentru autovehicule de tonaj greu pe anumite porţiunie de drum de pe E85, DN 17 şi DN 29.

viscolPotrivit prefectului judeţului Suceava, Florin Sinescu, au fost închise din cauza viscolului drumurile judeţene Ciprian Porumbescu-Drăgoieşti, Pleşeşti-Vultureşti, Suceava-Berchişeşti şi Siret-Frătăuţii Noi, dar şi 13 drumuri comunale. El a menţionat că pe lângă restricţiile de circulaţie instituite de tronsonul Fălticeni-Siret pe E 85 şi Rădăuţi-Ratoş pe DN 17 A, la solicitarea autorităţilor din Botoşani s-a restricţionat circulaţia traficului greu şi pe DN 29, Suceava-Botoşani.

Sinescu a mai spus că din cauza viscolului au mai fost semnalate şapte deranjamente colective la reţeaua de energie electrică în localităţile Moara, Spătăreşti, Dorneşti, Horodnic de Sus, Vicovu de Sus, Cajvana şi municipiul Rădăuţi, un număr de 118 gospodării fiind nealimentate cu energie electrică. El a mai declarat că persoanele care necesită dializă sunt preluate din această după amiază şi duse la spital astfel încât să nu existe probleme dacă drumurile vor fi blocate din cauza viscolului puternic.

 

Prefectul a precizat că se acţionează pe toate drumurile din judeţ pentru menţinerea deschisă a traficului, menţionând că se circulă în condiţii dificile.


Intră acum și în grupul de