Deputatul Ioan Balan a inregistrat o noua performanta la alegerile parlamentare


Intră acum și în grupul de

ioan balanDeputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, a înregistrat o nouă performanţă la alegerile parlamentare din 9 decembrie. În urma centralizării datelor la nivel național, rezultă că parlamentarul sucevean este singurul candidat ARD din țară care și-a câștigat colegiul.

El și-a depășit astfel performanța din 2008, atunci când s-a clasat tot pe primul loc în colegiul 2 pentru Camera Deputaților, dar la nivel național a ocupat poziția a treia cu un scor de 56,78%.

 La alegerile parlamentare de duminică, deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, a adunat 8.919 voturi reprezentând 43,93%. El și-a asigurat succesul printr-o campanie electorală susținută gen ”din ușă în ușă”. În opțiunea de vot a electoratului a cântărit însă și sprijinul acordat de deputatul democrat-liberal de-a lungul primului său mandat localităților din colegiu. Întrebat în legătură cu performanța de a fi singurul din țară care și-a câștigat colegiul Ioan Bălan a declarat: ”Este un rezultat care mă obligă în continuare la un parteneriat corect cu fiecare primar din acest colegiu”.

Colegiul 2 pentru Camera Deputaților cuprinde cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, orașul Salcea și comunele Ipotești. Adâncata, Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți.


Intră acum și în grupul de