Oltean prins la furat intr-o institutie economica din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

gratii arestUn bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Pârşcoveni, judeţul Olt, îşi va petrece Revelionul după gratii, după ce a fost prins la furat în Suceava. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, joi în jurul orelor 09:00, acesta a sustras 60 de lei dintr-un birou situat la etajul 1 al unei instituţii economice din municipiul reşedinţă de judeţ.

Poliţiştii l-au găsit pe autor chiar la faţa locului, şi fiind întrebat cu privire la motivul prezenţei sale în acel loc şi activităţile desfăşurate, omul şi-a recunoscut fapta, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

„În extinderea cercetărilor şi în faţa probatoriului administrat, bărbatul a recunoscut că a mai săvârşit alte trei furturi pe parcursul lunilor septembrie şi noiembrie din supermarketuri şi sediul altei instituţii din municipiul Suceava”, ne-au comunicat sursele citate.

Faţă de oltean a fost dispusă începerea urmăririi penale, luându-se măsura introducerii sale în Arestul IPJ Suceava şi urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de