Peste 2.500 de petarde si artificii au fost confiscate de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

O acţiune derulată de poliţiştii suceveni, pe parcursul zilei de joi, prin judeţ privind respectarea regimului de comerţ al materialelor pirotehnice folosite în această perioadă s-a terminat cu aproape 3.000 de petarde şi artificii confiscate şi întocmirea a două dosare penale.

petardaPotrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ controalele au fost efectuate prin pieţe şi în locurile unde se efectuează activităţi de comerţ, ocazie cu care, în Bazarul din localitate a fost identificată o suceveancă de 19 ani care deţinea ilegal în scop de comercializare cantitatea de peste 1.300 de bucăţi articole pirotehnice din clasa II de explozibilitate. Produsele au fost ridicate în vederea confiscării iar tânăra s-a ales cu dosar penal.

Cel de-al doilea dosar penal a fost întocmit pe numele unui tânăr din Salcea, judeţul Suceava care a fost identificat de poliţiştii aflaţi în serviciul de patrulare de DN 29 aruncând cu petarde.

 „În urma controlului corporal și al bagajului, asupra acestuia au fost găsite aproape 1.300 de articole pirotehnice. Cel în cauză a fost audiat cu privire la proveniența produselor depistate asupra lui, tânărul declarând că le-a cumpărat în vederea recomercializării”, ne-au comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de