Masina burdusita cu tigari de contrabanda descoperita abandonata la Moldovita


Intră acum și în grupul de

Un autoturism de teren burduşit cu ţigări de contrabandă a fost descoperit de poliţişti abandonat pe raza localităţii Moldoviţa, judeţul Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc vineri după-amiază în jurul orelor 16:15 pe când lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Moldoviţa, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat abandonat, autovehiculul înmatriculat în Marea Britanie, descuiat şi cu cheia în contact.

„Pentru că în interiorul naşinii se observau mai multe colete voluminoase, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă care, în urma verificării autovehiculului, a constatat că pe bancheta din spate şi în portbagaj se aflau 28 de colete care conţineau aproape 14.000 de pachete de ţigarete, ce aveau aplicat timbru fiscal ucrainean” ne-au mai comunicat sursele citate.

Ţigările, în valoare de peste 125.000 de lei au fost confiscate, iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de