De la discoteca a ajuns direct pe patul de spital, in urma unui conflict spontan


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din localitatea Baia, judeţul Suceava, a ajuns de la discotecă direct pe patul de spital după ce a avut un conflict spontan cu mai mulţi tineri necunoscuţi.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc duminică în jurul orelor 03:00, pe raza municipiului Fălticeni. Aici, victima venise împreună cu alţi trei prieteni din aceeaşi localitate, pentru a se distra la o discotecă din oraş.

“În timp ce se aflau în faţa localului unde avea loc petrecerea, tinerii din Baia au avut nişte discuţii în contradictoriu cu mai multe persoane pe care nu le cunoşteau. La un moment dat, unul dintre necunoscuţi i-a lovit pe doi dintre tinerii din Baia, unul dintre ei căzând inconştient pe trotuar” ne-au comunicat sursele citate.

Victima a fost transportată cu un autoturism de ocazie la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale iar  ulterior a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigaţii medicale de specialitate.

“Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, iar în funcţie  examinarea  medico-legală şi a concluziilor de specialitate, se va dispune procedural” ne-a mai transmis Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de