Acasă Actualitate Falsii comercianti au lovit din nou in judetul Suceava. Vezi cine este...

Falsii comercianti au lovit din nou in judetul Suceava. Vezi cine este victima


Intră acum și în grupul de

O bătrana de 75 de ani din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava, este prima victimă din acest an a falşilor comercianţi de pilote, lenjerii de pat sau diferite produse textile, care „şi-au făcut de cap” în 2012 prin judeţul Suceava fără ca poliţiştii să reuşească să-i identifice.

Potrivit IPJ Suceava, totul s-a petrecut duminică, în jurul prânzului, când la poarta bătrânei s-au prezentat doi bărbaţi care au strigat-o pe femeie să vină până la ei. Aflată în bucătăria de vară din curtea gospodăriei, victima s-a dus la poartă, iar cele două persoane necunoscute s-au oferit să-i vândă nişte pilote.



bani

Pentru că femeia nu se dădea înduplecată, falşii comercianţi ambulanţi au apelat la altă metodă astfel că, unul dintre bărbaţi i-a cerut femeii o cană cu apă. Bătrâna a mers să îi aducă apa solicitată dar, chiar dacă nu le-a permis să intre în curte, „bărbaţii au venit după ea în bucătărie, au lăsat pilotele în hol și profitând de neatenția părții vătămate au sustras dintr-un sertar al unei comode suma de 1.500 lei, după care au ieșit din locuință și au plecat de la fața locului cu un autoturism”, ne-au mai comunicat sursele citate.

Acum poliţiştii încearcă să dea de urma autorilor în vederea recuperării prejudiciului şi tragerea lor la răspundere.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version