Alte perchezitii in judetul Suceava, la suspecti de furturi


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii judiciarişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vama şi poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava au efectuat pe parcursul zilei de vineri un număr de 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, comunelor Vama şi Prisaca Dornei, judeţul Suceava.

perchezitii

Din datele obţinute de la insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, acţiunea a fost derulată în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, fiind vizate două persoane suspectate de comiterea mai multor fapte de furt din locuinţe săvârşite în zona municipiului Câmpulung Moldovenesc la sfârşitul anului 2012.

„În urma activităților desfășurate, au fost ridicate mai multe bunuri constând în aparatură electronică și unelte folosite în construcții, urmând ca după stabilirea cu exactitate a provenienței acestora să se procedeze în vederea extinderii cercetărilor asupra altor persoane sau asupra altor fapte. De asemenea, au fost identificaţi cei doi suspecţi de comiterea mai multor furturi care figurau cu autori necunoscuţi”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Potrivit probatoriului administrat valoarea totală a pagubelor create de cei doi suspecţi, unul de 22 de ani iar celălalt de 28 de ani, ambii din localitatea Prisaca Dornei, judeţul Suceava, se ridică la suma de peste 100 de milioane de lei vechi. În urma audierilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria municipiului Câmpulung Moldovenesc a dispus continuarea cercetărilor cu suspecţii în stare libertate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

aparatura electronica


Intră acum și în grupul de