Acasă Actualitate Vanator rupt de beat, prins de politisti dupa o urmarire cu masinile...

Vanator rupt de beat, prins de politisti dupa o urmarire cu masinile pe drumurile din judet


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din localitatea Hînţeşti, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce, rupt de beat, s-a suit la volanul autoturismului proprietate, refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, omul, care este şi vânător, a dat nas în nas cu un echipaj de poliţie pe când se deplasa duminică, în jurul orelor 17:00, pe DN 29 pe raza comunei Dumbrăveni. În urma semnalelor acustice şi luminoase efectuate cu autospeciala poliţiei, bărbatul a demarat în trombă cu maşina încercând să scape.



politie urmarire

„Imediat, s-a procedat la urmărirea autoturismului, care s-a deplasat spre comuna Siminicea, iar la intrarea în localitate a oprit. Când autospeciala poliţiei a oprit lângă maşină, aceasta a demarat  şi s-a pus din nou în mişcare. În interiorul comunei, într-o curbă, conducătorul auto aflat la volanul autovehiculului urmărit, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un mal de zăpadă”, ne-au comunicat sursele citate.

Cu ocazia legitimării, a fost identificat conducătorul autocare fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg/alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul turmentat a fost supus şi unui control corporal asupra lui fiind găsită o centură specifică, pe care avea un număr de 36 de cartușe de vânătoare, iar pe bancheta din față a maşinii se afla şi o pușcă de vânătoare, având 2 cartușe introduse pe țevi.

„Cu ocazia audierii, bărbatul a prezentat polițiştilor permisul port-armă, pentru arma de vânătoare găsită în autoturismul său, precum și permisul de vânător permanent, precizând faptul că tocmai s-a întors de la o partidă de vânătoare”, ne-a comunicat IPJ Suceava adăugând că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge mai mare decât prevederile legale, bărbatul fiind şi sancţionat contravenţional pentru pentru transportul armelor de vânătoare fără îndeplinirea condițiilor legale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version