Trei barbati, prinsi cu acte false in buzunare la iesirea din tara


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret, judeţul Suceava, au depistat la control trei persoane de cetăţenie română care prezentaseră la control acte falsificate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch, pe parcursul nopţii de luni spre marţi, în Vama Siret „s-au prezentat pentru a ieşi din ţară trei români, conducând autoturisme cu numere de înmatriculare specifice Bulgariei. La controlul de frontieră conducătorii auto, pe lângă documentele de călătorie  au prezentat şi certificatele de înmatriculare ale maşinilor”.

Din nefericire pentru ei, poliţiştii de frontieră au constatat că certificatele prezentate nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, fiind false total. Totodată, printre documentele prezentate pentru control se alfa şi un document care atesta perioada de valabilitate a inspecţiei tehnice periodice, iar în urma verificărilor s-a constatat că şi acest document este fals total.

„Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28-52 ani sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, iar cele trei documente au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, mai arată purtătorul de cuvânt al STPF Suceava.


Intră acum și în grupul de