Motoscutere furate din Italia, gasite la Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au reuşit să identifice două motoscutere furate din Italia, după ce chiar proprietarul locuinţei unde acestea au fost lăsate în grijă a solicitat ajutorul oamenilor legii.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, omul a sesizat poliţia joi seara în jurul orelor 18:00, că fiul său în vârstă de 31 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, deţine la domiciliul comun două motoscutere de marcă străină de circa trei luni şi doreşte ca poliţiştii să le verifice deoarece el nu vrea să adăpostească bunuri furate la el în gospodărie. „În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipa operativă, care în spatele casei de locuit a identificat două motoscutere, iar cu ocazia verificării acestora în bazele de date s-a constatat că ambele figurează  înmatriculate în Italia şi sunt căutate pentru confiscare, unul din ele de la începutul lunii iulie, iar celălalt de la începutul lunii august a anului trecut”.

motoscuter

Cele două motoscutere au fost ridicate, indisponibilizate şi sigilate la sediul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc. Cu ocazia audierii, fiului, acesta a declarat că deţine motoscuterele din luna octombrie 2012 de la doi frați care l-au rugat să le depoziteze până găsesc un cumpărător, dar că nu i-au lăsat nici un document sau cheile de contact.

Poliţiştii au încercat să dea de cei doi fraţi, dar aceştia nu au fost de găsit astfel că cercetările continuă, urmând  a se dispune măsurile legale ce se impun conform procedurii.


Intră acum și în grupul de