Plapuma cumparata de o suceveanca cu toti banii din casa plus cupoanele de pensie


Intră acum și în grupul de

Păcălirea bătrânilor prin metoda vânzării de pilote sau a altor produse textile încă mai ţine la Suceava, iar falşii comercianţi ambulanţi  reuşesc să-şi găsesască încă victime.

Potrivit datelor obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, ultima este o femeie de 84 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, la uşa căreia s-a prezentat duminică, în jurul orelor prânzului, un tânăr necunoscut care dorea să vândă o plapumă. Interesată de produs, dar şi atrasă de preţul mic pe care falsul comerciant îl solicita, bătrâna l-a invitat în bucătărie, ocazie cu care acesta i-a prezentat o plapumă cerând pe ea suma de 20 lei. Reclamanta a scos dintr-un sertar al mobilierului banii necesari achitării, moment în care tânărul a cerut mai mult pe plapumă.

plapuma

„Femeia nu a fost de acord cu preţul majorat aşa că l-a invitat pe tânăr să părăsească locuinţa ducându-se în sufrageria apartamentului pentru a-i aduce plapuma înapoi. La câteva minute de la plecarea acestuia, victima a constatat însă că din sertarul din bucătărie îi lipseşte un plic în care avea suma de aproximativ 250 lei şi mai multe cupoane de pensie”, ne-au comunicat sursele citate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de