CNAS confirma ca sotia deputatului Alexandru Baisanu a castigat concursul pentru sefia CAS Suceava


Intră acum și în grupul de

Anunţul făcut vineri dimineaţă de NewsBucovina.ro privind câştigarea concursului pentru şefia CAS Suceava a fost confirmat de CNAS. Pe site-ul instituţiei a fost afişat vineri, la orele 14.00, rezultatul obţinut de candidata Adela Elena Băişanu la proba interviului din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de preşedinte director general al CAS Suceava. Potrivit sursei citate, soţia deputatului PNL Alexandru Băişanu, a fost admisă la interviu, ea obţinând 70 de puncte din 100 posibile. Rezultatele se pot contesta până la data de 5 februarie.

 Adela Băişanu a rămas singură în cursa pentru şefia CAS Suceava, după ce contracandidatul ei, medicul generalist Ciprian Văcăreanu, manager regional de vânzări la o firmă de medicamente, nu s-a prezentat  la proba scrisă a concursului.

Soţia parlamentarului liberal  a fost admisă la proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de preşedinte director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava, susţinută în data de 23 ianuarie 2013, fiind notată cu 80 de puncte şi s-a calificat la doua probă a concursului, interviul, care s-a desfăşurat în data de 29 ianuarie 2013.


Intră acum și în grupul de